AJF Salaj are un nou presedinte

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 26, 2015

Daniel Sabou_Pr-AJFSalaj_sportulsalajean_300x366Incepand de sambata, AJF Salaj are un nou presedinte. Este vorba despre Daniel Sabou (foto: sportulsalajean.ro), manager al clubului Viitorul Zalau si fost jucator in Divizia A. Cu 26 de voturi pentru si 19 impotriva, un buletin de vot fiind declarat nul, acesta l-a invins pe fostul arbitru asistent FIFA Ioan Onicas, actual presedinte al Federatiei de Minifotbal.

“Vreau să mulţumesc tuturor membrilor afiliaţi care au participat la Adunarea Generală în număr atât de mare şi în primul rând le mulţumesc celor care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat. Doar împreună cu ei putem revitaliza fotbalul sălăjean, exact proiectul pe care eu l-am prezentat în Adunarea Generală. Sigur, mă aşteaptă o muncă grea, dar sunt convins că aşa cum din CS Viitorul Zalău am făcut un club de renume, atât în ţară, cât şi în străinătate şi din AJF Sălaj, împreună cu cei afiliaţi vom da ceva fotbalului şi vom îmbunătăţi nivelul”, a declarat noul presedinte al AJF, conform site-ului sportulsalajean.ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!