AJF Buzau are un nou presedinte

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 22, 2015

Adrian-Petre_presedinteAJF-Bz_buzaulsportiv_600x360

Adrian Petre este noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Vicepreşedintele forului buzoian, care a asigurat interimatul de la demiterea lui Pompiliu Coşconea a fost ales, cu drepturi depline, în fruntea forului buzoian. Petre nu a avut contracandidat şi a fost ales cu 72 de voturi din tot atâtea posibile. 

Adrian Petre, vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău până alaltăieri, a devenit numărul 1 în organigrama celei mai importante asociaţii sportive din judeţ. Petre a fost preşedinte interimar de la plecarea lui Pompiliu Coşconea, iar reprezentanţii echipelor afiliate la AJF l-au votat în unanimitate. Conducătorul forului buzoian are planuri mari pe care vrea să le implementeze în fotbalul buzoian. După ce i-au fost acordate drepturi depline, Petre îşi doreşte ca Buzăul să aibă cel puţin două echipe în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

Fiind unicul candidat, Petre trebuia să fie validat de jumătate plus unu din numărul delegaţilor cu drept de vot prezenţi în Sala Mare a Consiliului Judeţean. La începutul şedinţei, secretarul general, Marian Lambru a anunţat prezenţa unui cvorum de peste 84% (67 din 79).

Sursa: buzaul-sportiv.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!