AJF Arges: Ramane Sorescu, pleaca Popa. Secretar general va fi un fost arbitru asistent

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 28, 2015

Cornel Sorescu_curierDupă cîteva zile de incertitudine, Cornel Sorescu pare să fi revenit la sentimente mai bune faţă de fotbalul argeşean şi cel puţin pentru o lună îşi va păstra funcţia de preşedinte al AJF Argeş.

Joi, în Comitetul Executiv al asociaţiei s-a stabilit o nouă Adunare Generală peste o lună, şedinţă ce va trebui să termine adunarea de vinerea trecută de la hotel IATSA, unde lucrurile au rămas incerte, întîlnirea terminînduse brusc.

„Convocăm o nouă Adunare Generală pe 27 martie şi ce n-am terminat la ultima vom termina acum. Voi lua o hotărîre în privinţa plecării după ce discut cu toţi membrii afiliaţi“, ne-a spus, ieri (n.r. joi), Cornel Sorescu.

În Comitetul Executiv de joi s-a acceptat plecarea lui Cătălin Popa din funcţia de secretar general al asociaţiei, acesta renunţînd în favoarea afacerilor de familie. „Cătălin ne-a anunţat încă din vară că vrea să plece, însă nu am fost de acord pînă nu găseam pe cineva competent în locul lui. A­cum a adus un economist cu studii superioare, licenţiat, care se va ocupa de partea financiară. Este vorba de Claudiu Florea, fost arbitru asistent“, a încheiat Sorescu. 

Sursa: curier.ro 

Vezi si:

Corneliu Sorescu a demisionat din functia de presedinte al AJF Arges (VIDEO)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!