AJF Alba are un nou presedinte

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 04, 2015

Cristian Petropulos_presedAJFAlba_600x324

Cristian Petropulos (foto 1) este noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, în urma alegerilor desfăşurate astăzi (n.r. ieri). Acesta preia funcţia de conducere a fotbalului amator din Alba de la Sorin Corpodean, aflat în fruntea AJF Alba în ultimii 16 ani.

Fost secretar general al AJF Alba, Petropulos l-a învins pe Augustin Damian, cu scorul  52-21, un vot anulat și astfel a tranșat ecuația președinției Asociației Județene de Fotbal Alba încă din primul tur.

La întâlnire au fost prezenți 75 din cei 78 de membrii afiliați. După ce Cristian Petropulos a fost ales noul președinte al AJF Alba, în locul acestuia, ca și secretar general al AJF Alba a fost desemnat Mihai Țîra (foto 2). „Îi mulțumesc lui Sorin Corpodean pentru tot ce m-a învățat și în același timp pentru faptul că a acceptat să-mi fie consilier Mă simt obligat să duc mai departe această muncă, AJF Alba fiind cotată drept una dintre cele mai bune din țară”, a precizat Petropulos, predarea de ștafetă dintre cei doi fiind simbolică printr-o minge de fotbal. Prima problemă aflată pe agendă este rezolvarea sumei de 275.000 de lei de la CJ Alba. 

TARA-PETROPULOS_600X301

Alte detalii gasiti aici, precum si o galerie foto de la alegeri. 

Sursa: ziarulunirea.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!