Aflat in spital, fostul arbitru Ioan Danciu a acordat un interviu pentru Prosport

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 30, 2015

ioan-danciu-in-spital_prosport_600x449

Internat in spital in urma unor probleme la inima, fostul arbitru Ioan Danciu a acordat un interviu celor de la Prosport.

Iata materialul scris de Loredana Juglea: 

Grav bolnav de inimă, fostul arbitru Ioan Danciu nu se poate abţine de la glume: „Cred că m-am îmbolnăvit de la laptele de vacă”. În spital, Danciu s-a împrietenit cu un domn de 95 de ani care a murit a doua zi 

Fostul arbitru Ioan Danciu se află, internat, de o săptămână, la Spitalul de Urgenţă Petroşani, iar vineri va fi externat. Starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit după ce marţea trecută era adus la spital în stare gravă, cu probleme cardiovasculare. Acum, când buzunarul îi va permite, va fi nevoit să suporte nu mai puţin de trei bypass-uri, deoarece Danciu suferă de o boală coronariană. 

Starea de sănătate a lui Ioan Danciu (63 de ani) s-a îmbunătăţit vizibil. După o săptămână de stat la Secţia de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă Petroşani, fostul arbitru se simte bine, primeşte vizite şi îi este dor de prieteni. Problemele cu inima le-a descoperit acum doi ani, însă a amânat să se trateze din cauza lipsei banilor. 

Ioan Danciu suspectează că i se trage de la laptele de vacă 

„Am aflat despre boala mea în 2013, când am fost la Stuttgart. Mă sufocam frecvent şi un medic de acolo mi-a spus că o să trebuiască să mă operez. Evident că nu am băgat de seamă şi am tot amânat până când inevitabilul s-a produs. Un medic de la Târgu Mureş mi-a spus cu ani în urmă că inima mi s-a îmbolnăvit de la stres, de la fumul de ţigară şi de la laptele de vacă”, povesteşte Ioan Danciu, care atunci când era în activitate făcea furori la chefuri, unde îi plăcea, după câteva pahare, să le cânte convivilor. 

Danciu are nevoie acum de trei bypass-uri, o intervenţie care îl costă 5.000 de euro. “Nu trebuie să mă operez mâine, o să mă operez când am banii. Important este că mă simt bine acum”, spune Ioan Danciu. 

Continuarea materialului scris de Loredana Juglea o gasiti aici.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!