3 arbitri români la Campionatul European din Olanda

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 18, 2017

UEFA a anunțat lista arbitrilor selectați pentru a conduce partide la Campionatul European de fotbal feminin ce se va desfășura în această vară în Olanda.

Pe listă se regăsesc și trei reprezentante ale arbitrajului românesc: ”centralul” Teodora Albon împreună cu asistenții Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă.

Teodora Albon se află la a doua participare la Campionatul European, după cea din Suedia 2013. ”Acolo am arbitrat doar în faza grupelor, apoi am plecat acasă. Va fi o revanșă personală pentru mine dacă voi arbitra în fazele superioare”, spune arbitrul în vârstă de 39 de ani. ”Este o mare bucurie pentru mine, mai ales că voi fi prezentă alături de colegele mele, și sper să ne descurcăm bine. Ar fi fost incredibil să merg la Euro împreună cu echipa României, fetele au fost aproape de o performanță unică, dar sunt sigură că experiența de la baraj le va întări și vor munci și mai mult să ajungă la turneul final”.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!