150 de jocuri in Liga 1 pentru arbitrul Robert Dumitru

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuoct. 24, 2013

Robert Dumitru_1.1.2Etapa a 11-a a adus jocul cu numarul 150 in prima liga pentru arbitrul Robert Dumitru (foto), conform Comisiei de Statistica si Istorie din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Partida la care a oficiat a fost Universitatea Cluj – ACS Poli Timisoara (scor: 1-2). Nu mai putin de 12 cartonase galbene a fost nevoit sa arate la acest meci, 8 pentru gazde, respectiv 4 pentru oaspeti.

In varsta de 39 de ani, Robert Dumitru domiciliaza in Brasov, orasul in care s-a nascut, si este de profesie economist. Arbitru a devenit in 1991, iar sase ani mai tarziu a promovat in Liga 3. In 1998 a ajuns in esalonul secund, iar din 2001 se afla in Liga 1.

In actualul sezon din prima liga a condus 5 jocuri la centru, iar o data a fost rezerva.

Vedeti aici cifrele etapei a 11-a a campionatului Ligii 1.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!