VIDEO: Ce se întâmplă cand camera AI confundă mingea cu capul unui arbitru chel? Apare haosul!

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 02, 2020
Captură: twitter

În urmă cu câteva săptămâni, clubul Inverness Caledonian, din liga a 2-a scoțiană, a anunțat că va folosi inteligența artificială pentru a transmite jocurile de pe propriul teren. Practic au renunțat la operatori în favoarea camerelor controlate de AI (Artificial Intelligence), capabile să identifice mingea și să urmărească dezvoltarea jocului. Sistemul, conceput de Pixellot, fusese testat cu succes în două jocuri. Problema a apărut când la următorul meci a fost delegat un arbitru asistent chel. AI a confundat capul acestuia cu mingea, concentrându-se pe deplasarea asistentului. Astfel transmisiunea s-a transformat într-un haos, care i-a dus pe fani în culmea disperării.

În aceste condiții ori se îmbunătățește tehnologia ori arbitrii fară păr vor fi obligați să poarte ceva pe cap. 😊

Sursa: iflscience.com

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!