Un arbitru divizionar din Sălaj a ajuns la Urgenţă, direct din teren

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariunov. 11, 2014

arbitru-01Centralul” Gabriel Almaş a fost trimis la spital cu Ambulanţa, după ce şi-a rupt ligamentele, chiar în timpul partidei de Liga a III-a dintre Arieşul Turda şi Unirea Jucu! 

Situaţie inedită în fotbalul românesc. Totul s-a întâmplat în etapa de vineri a Ligii a III-a, în meciul de la Turda. După doar două minute de la reluare, zălăuanul Gabriel Almaş a avut o schimbare bruscă şi a căzut ca şi secerat. Automat, jocul a fost oprit aproximativ 25 de minute, timp în care medicii i-au acordat primul ajutor, în timp ce organizatorii au căutat o soluţie de avarie, deoarece FRF a renunţat la al patrulea arbitru – adică cel de rezervă -, de vreo doi-trei ani!? 

În timp ce „centralul” întâlnirii părăsea arena în sirenele ambulanţei, oficialii de la Arieşul au căutat un arbitru asistent, deoarece “asistentul” Sergiu Corb a lăsat fanionul pentru fluier. Până la urmă, locul aceştia la linie a fost luat de Adrian Nagy (un arbitru divizionar din Aiud), aflat întâmplător în tribune! 

Promovat în această vară ca şi arbitru asistent, zălăuanul Sergiu Corb nu a avut mari emoţii la centru, astfel că jocul s-a terminat fără probleme, dar şi fără goluri! 

Revenind la Gabriel Almaş, acesta a ajuns la spitalul din Turda, unde doctorii i-au pus o atelă gipsată. De acolo, arbitrul originar din Zalău a ajuns la Cluj-Napoca, acolo unde a făcut un RMN, iar diagnosticul a fost unul dur: blocaj articular, entorsă gravă de genunchi şi ruptură de menisc intern! În aceste condiţii, cariera de arbitru va fi întreruptă, cel puţin pentru o perioadă, deoarece pentru „centralul” în vârstă de 24 de ani urmează o intervenţie chirurgicală.

Totul s-a întâmplat, într-o perioadă în care Gabriel Almaş a promovat cu succes în Liga a III-a şi era văzut ca un arbitru de mare viitor. Acest lucru poate fi evidenţiat şi prin numărul mare de partide oficiale în acest an: nouă la număr, luând-o în calcul şi pe cea de la Turda.

Sursa: sportulsalajean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!