Un arbitru din Alba, rănit grav într-un accident, are nevoie de ajutor!

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 29, 2017

Gavrilă-Nemeș_Fetivitate-de-Premiere-Cupa-Romaniei_absport_300x200

Un arbitru de perspectivă din Alba, rănit grav într-un accident! Are nevoie de ajutorul nostru!

Gavrilă Nemeș, sau Gabriel cum îi plăcea lui să îl numești, se zbate între viață și moarte la un spital din Cluj-Napoca, după ce, sâmbătă, a suferit un grav accident de circulație pe raza comunei Sâncel. Acesta are nevoie de tranfuzie de sânge, iar mai mulți prieteni de-ai săi au inițiat campanii în mediul virtual pentru a apela la ajutorul nostru!

În vârstă de numai 22 de ani, Gabi Nemeș este unul dintre arbitrii de perspectivă ai județului Alba. Sâmbătă, acesta se afla la volanul mașinii sale, a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un cap de pod, iar mai apoi de o casă, suferind răni grave, fiind transport de urgență la spital.

Acum Gabi se află la un spital din Cluj-Napoca, iar tu poți să îl ajuți, donând sânge pentru transfuzii. Iată mesajele care au împânzit rețele de socializare:

„Dragii mei… sunt fără cuvinte… Dar vă rog pe cei care puteți și aveți dorința de a ajuta un om la nevoie… avem nevoie de sânge… Este nevoie de sânge pentru a ajuta o viață să meargă mai departe… Cei care doresc să ajute pot să o facă în numele lui Nemeș Gabriel… are mare nevoie!!! Sper să înțeleagă toată lumea disperarea!!!”, se arată în post-ul de pe o rețea de socializare.

Poți să donezi sânge pentru Gabriel Nemș și în Alba Iulia, începând de mâine dimineață, Centrul de Transfuzii aflîndu-se în curtea Spitatului Județean de Urgeanță Alba Iulia.

Sursa: absport.ro / Tudor Stan

PS: Cu ajutorul lui Tudor Stan, autorul articolului, am aflat ca se poate dona, pentru Gabi, in orice centru de transfuzii din tara!

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!