Un arbitru de 24 de ani candideaza la functia de vicepresedinte AJF

Postat de ScoalaDeArbitriUn comentariunov. 12, 2014

Gabriel Tanasa

Un tanar arbitru din judetul Botosani isi doreste sa devina vicepresedinte AJF, conform site-ului botosaneni.ro. Nascut pe 9 noiembrie 1990, Mihail Gabriel Tanasa a absolvit Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, in prezent fiind arbitru in campionatul judetean. 

           

ALEGERI | Gabi TANASA candidează pentru vicepresedinte AJF » VEZI ce își propune! 

Autor: Constantin Agafitei

 

Tânărul arbitru botoșănean Mihail Gabriel Tanasă (24 de ani)  a confirmat candidatura pentru funcția de vicepresedinte al AJF Botoșani, în exclusivitate pentru BotosaneniRO.

Tanasă, inginer geodez la cea mai importantă firmă de profil din județ, este până în prezent al patrulea candidat pe cele două locuri disponibile la votul din adunarea de pe  30 noiembrie 2014, alături de Ilie Andrici, Cristi Noroc și Razvan Zețu.

Iată ce spune tânărul candidat la funcția de vicepreședinte al AJF Botoșani.

 

Cunoaște problemele fotbalului local.

”In competitiile organizate de AJF Botosani, au existat, de-a lungul timpului, o serie de aspecte negative, pe care le cunoastem cu totii. Vin “din  iarba” si credeti-ma ca am auzit, duminica de duminica, campionat dupa  campionat, toate problemele cu care se confrunta oamenii din fotbalul judetean”, a precizat Tanasă.

 

Lucrează  la un  program de dezvoltare.

”Sunt  probleme care ma preocupa si mi-as dori ca in perioada imediat urmatoare sa fiu alaturi tuturor membrilor afiliati, pentru a incerca, preventiv, sa le eliminam, sau cel putin sa le reducem drastic. Cu urmatoarele ocazii, in articolele din presa sau  aparitii la televiziunile locale, imi voi face publica platforma-program de dezvoltare a fotbalului judetean”, a mărturisit arbitrul.

 

 Mizează pe corectitudine, echidistanță …

”Schimbarile in bine nu pica niciodata din cer, ci trebuie  provocate si crezut in ele!  Vremurile s-au schimbat, sportivitatea si fotbalul curat trebuie  promovate!

Transmit  tuturor simpatizantilor din fotbalul nostru mic, sa fie deschisi, iar celor cu drept de vot,  sa opteze pentru corectitudine, echidistanta si transparenta.”, a declarat Gabi Tanasă pentru BotosaneniRO.

 

Bogdan-Zanfirescu-1-300x200_botosaneniBogdan Zanfirescu îl sprijină pe Tanasa.

Președintele Comisiei Județene de Arbitri Botoșani, Bogdan Zanfirescu,  a ținut să-l încurajeze pe Gabriel Tanasă.

”Mă bucur că sunt persoane tinere care doresc  să ajute fotbalul județean și să participe la progresul acestuia. Sunt convins că așa cum a reușit pe plan profesional și sportiv, poate reuși și în această activitate. După opinia mea, cred că reprezintă o garanție maximă a corectitudinii și seriozității, lucru care poate fi confirmat și de membrii afiliați.

Chiar dacă nu are o experiență extraordinară, elanul specific vârstei și seriozitatea  de care dă dovadă îl recomandă ca pe o opțiune demnă de luat în seamă la momentul actual pentru funcția de vicepreședinte al AJF.”  a declarat Bogdan Zanfirescu.

 

Sursa: botosaneni.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!