UEFA nu va folosi tehnologia “goal line”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 28, 2015

Gianni Ifantino_secretarGenUefa_GI

Gianni Infantino (foto: Getty Images) , secretarul general al UEFA, a declarat luni că forul european nu intenționează să pună în aplicare tehnologia liniei de poartă in competitiile sale.

„UEFA este în favoarea ajutarii arbitrilor, dar tehnologia este folosită doar în Anglia și, începând de anul viitor, în Italia”, a spus Infantino, după ședința Comitetului Executiv UEFA.

„Pe de alta parte, 34 de federații au recurs la cinci arbitri, la fel ca în competițiile UEFA. Studiile arată că arbitrii fac mai puțin greșeli atunci cand exista arbitri aditionali.”, a adăugat Infantino.

„Am prefera să utilizam pe alte lucruri resursele care ar fi necesare”, a spus mai el.

Președintele UEFA, francezul Michel Platini, a fost de mai multe ori împotriva punerii în aplicare a acestei tehnologii cu argumentul că „este prea scumpa” și că preferă să aloce bani pentru infrastructură și fotbal – tineret. 

Sursa: nationalinformer.com / EFE

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!