Teodora Albon, despre delegarea la finala Champions League: “Implinirea unui vis”

Postat de Ionut BorcanNici un comentariumai 03, 2013

teodora-albon_gTeodora Albon (foto: gsp.ro), arbitrul finalei Ligii Campionilor (femei), care se va disputa pe 23 mai, a declarat Gazetei Sporturilor ca delegarea la acest meci inseamna “implinirea unui vis”. Un vis de 10 ani, de cand a devenit arbitru international.

“E o delegare pe care o visez de zece ani, de cînd am intrat pe lista FIFA. O satisfacţie enormă, dar şi o responsabilitate uriaşă.”, a spus Teodora Albon redactorilor GSP.

“Avem potenţial şi sigur vom ajunge la nivel înalt şi cu băieţii. Deja m-au sunat mulţi dintre ei să mă felicite. Primul a fost Ovidiu Haţegan, care e văzut foarte bine la UEFA şi poate avansa în scurt timp”, a mai declarat arbitrul din Cluj Napoca celor de la Gazeta Sporturilor.

Finala Champions League se va disputa intre Olympique Lyonnais (Franta) si VfL Wolfsburg (Germania), pe stadionul “Stamford Bridge”, din Londra (ora 21:30).

Aici gasiti intregul material dedicat de GSP Teodorei Albon, dar si fetelor care vor conduce finala Ligii Campionilor la handbal – Diana Florescu si Anamaria Duta.

Cititi si:

Fotbal feminin | Brigada romaneasca la finala Ligii Campionilor 

Fotbal feminin | Teodora Albon va oficia la EURO 2013

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!