Si in Bistrita sunt batuti arbitrii

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuiun. 02, 2014

AJF-BistritaViolentele continua la adresa arbitrilor din campionatele judetene. De data aceasta, victima a cazut un arbitru asistent din judetul Bistrita. Este vorba despre Ionut Filip, lovit si scuipat la derby-ul etapei a 29-a din Liga 4: Silvicultorul Maieru – EciroForest Telciu, scor: 2-2 (0-1). 

Iata ce scrie sportulbistritean.ro despre evenimentele de la jocul respectiv: 

“După pauză tot oaspeții sunt cei care marchează, Sânmărtean scapă pe o contră și marchează, gazdele acuză o poziție de ofsaid, se crează un meleu în jurul tușierului Filip, portarul Hoza îl lovește cu capul în piept pe tușier, centralul Frișan îl elimină pe Hoza, care supărat rău că a fost eliminat îl mai lovește încă odată pe tușier.”, incidentul petrecandu-se in minutul 60. 

Oaspeții cedează inițiativa, gazdele forțează egalarea, pe care o reușesc în minutul 95, când același A. Boldiș transformă o lovitură liberă de la 20 metri, stabilind astfel scorul final, după un final controlat de gazde dar și cu un nou incident care l-a avut protagonist de acestă dată pe L. Boldiș, acesta scuipându-l pe tușierul Filip după ce a fost schimbat.” 

Mai multe detalii de la jocul respectiv gasiti pe sportulbistritean.ro.

Vezi si:

Arbitru operat dupa ce a fost lovit cu salbaticie la un joc din Liga 4 Constanta

In urma batailor primite de colegi, 30 de arbitri constanteni refuza sa mai oficieze in campionatul judetean

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!