Sergio Ramos, cel mai eliminat jucător din istoria La Liga (VIDEO)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 03, 2017

Sergio Ramos (cu masca in foto: captura digisport), fundașul central al Realului, a fost eliminat sâmbătă și a stabilit un record nedorit: a devenit fotbalistul cu cele mai multe cartonașe roșii din istoria La Liga, dupa cum scrie digisport.ro.

Conform aceluiasi site, cu Bilbao a fost a 19-a eliminare a lui Sergio Ramos (31 de ani) în campionat, un record absolut pentru eșalonul de elită al Spaniei. A încasat două cartonașe galbene, în minutele 11 și 87, ambele pentru același gest: lovitură cu cotul aplicată adversarului în săritură, în dueluri aeriene pentru minge.

Căpitanul Realului i-a depășit pe Pablo Alfaro și pe Xavi Aguado, cu care se afla până acum la egalitate, cu 18 eliminări în campionat.

Sergio Ramos are 29 de cartonașe roșii primite în carieră în toate competițiile, toate în tricoul Realului. În rest, nu a fost eliminat niciodată în 50 de meciuri pentru FC Sevilla și în 149 de apariții în naționala Spaniei.

Partida Athletic Bilbao – Real Madrid (scor: 0-0) a fost condusa de arbitrul FIFA Antonio Mateu Lahoz (40 ani).

VIDEO: Cartonașele galbene și eliminarea lui Ramos cu Bilbao

Sursa: digisport.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!