Ședința lunară cu arbitrii din Liga I

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 09, 2018

Fotografia postată de Federația Română de Fotbal.

Joi, 9 august, la Casa Fotbalului, în sala “Nicolae Dobrin”, arbitrii de centru din Liga 1 s-au întâlnit cu Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Acesta le-a analizat arbitrilor mai multe faze de joc din primele etape ale sezonului, arătându-le deciziile luate, pe care le-au comentat și analizat împreună. De asemenea, Kyros Vassaras le-a amintit arbitrilor ultimele indicații în materie de arbitraj oferindu-le exemple din diferite partide europene. Ședința, care a durat aproximativ 4 ore, a fost cea aferentă lunii august, urmând ca următoarea să aibă loc în luna septembrie, când vor participa și arbitrii asistenți.

Fotografia postată de Federația Română de Fotbal.

În total, lotul de arbitri din Liga 1 este format din 24 de “centrali”, 35 de arbitri asistenți, iar lotul observatorilor are în componență 26 de membri.

Fotografia postată de Federația Română de Fotbal.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!