Sebastian Colțescu arbitrează finala UEFA Regions’ Cup

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 26, 2019

Aflată la ediția cu numărul 11, UEFA Regions’ Cup este o competiție dedicată echipelor practicante de fotbal amator, organizată de UEFA.

Turneul final găzduit de Germania se încheie odată cu ultimul act, programat miercuri, 26 iunie, de la ora 19:30, în care se întâlnesc gazda Bavaria (Germania) și Dolny Śląsk (Polonia).

România a fost reprezentată în această competiție de echipa AJF Buzău, care s-a oprit însă în faza turneului intermediar.

Finala UEFA Regions’ Cup va avea totuși un român pe teren, pe arbitrul Sebastian Colțescu, cel care va conduce la centru acest joc. El va fi ajutat de asistenții Senad Ibrisimbegović (Bosnia-Herțegovina) și Namik Huseynov (Azerbaidjan), în timp ce al patrulea oficial va fi Georgi Vadachkoria (Georgia).

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!