Scene incredibile in Salaj: Arbitrii batuti si blocati in masina!

Postat de Ionut BorcanNici un comentariumai 05, 2014

ArbitriBatutiSiSechestrati_sportulsalajeanLa o zi dupa gravul incident de la Constanta, despre care va povesteam ieri (vezi aici), si in Salaj s-au petrecut scene de groaza, ale caror victime au fost arbitrii. Mai intai batuti, iar apoi sechestrati la terenul de joc, dupa ce masina personala, folosita si ca vestiar, le-a fost blocata de alte trei masini din tabara gazdelor! Dar iata ce scrie site-ul sportulsalajean.ro despre momentele incredibile, desprinse parca din filme, prin care au trecut arbitrii jocului disputat in comuna Napradea: 

“Din păcate neputința celor de la Năpradea s-a transformat în injurii, amenințări  și, mai grav, violențe asupra brigăzii de arbitri conduse de Fabian Rus. Spiritele au început să se aprindă din prima repriză, când gazdele au rămas în 10 oameni, dar chiar și în inferioritate Năpradea a rezistat fără gol în fața liderului, până în minutul 78. Sigur, în tot acest timp, orice decizie a arbitrilor era contestată de gazde, chiar și cele care erau corecte, cum de fapt s-a întâmplat în minutul 78, când Cetatea a deschis scorul dintr-o lovitură liberă indirectă. 

În prelungiri, Buciumi a dus scorul la 0 – 2, dintr-un penalty, moment în care a mai fost eliminat un jucător de la Năpradea și ce a urmat au fost scene de groază de pe urma cărora brigada formată din Fabian Rus – Ionuț Cernucan și Alin Pop a avut de suferit. După fluierul final, spectatorii au năpustit asupra arbitrilor, iar în încăierarea în care au participat și unii jucători și chiar oameni de ordine, arbitrii au fost bruscați și loviți, în drum ce se îndreptau spre mașina personală….care era pe post de vestiar! 

De frica gazdelor, cei trei arbitri s-au blocat în mașină și au încercat să părăsească terenul, însă mașina lor a fost blocată de alte trei mașini care aparțineau jucătorilor sau spectatorilor din Năpradea. Astfel, timp de 15 minute, brigada a fost sechestrată la teren, dar în ciuda apelurilor efectuate la 112, până la urmă salvarea a venit de la un jucător de la Cetatea Buciumi – Daniel Goste (polițist de meserie) și cei trei oficiali au putut pleca spre Zalău.” 

SportulSalajean.ro  anunta ca mai multe amanunte despre aceste incidente pot fi gasite in editia tiparita a ziarului! 

Vedeti si:

Arbitru operat dupa ce a fost lovit cu salbaticie la un joc din Liga 4 Constanta

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!