Primul arbitru de culoare în minifotbalul românesc!

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 13, 2016

INEDIT: Primul arbitru de culoare în minifotbalul românesc!

Nigerianul Ibrahim Jamilu a debutat ca şi “fluieraş” pe sinteticul sălăjean la o partidă din Cupa României.

În vara anului 2014, venirea celor doi nigerieni la FC Zalău, (Benjamin Kuku şi Ibrahim Jamilu) a fost de mare impact în lumea sportului din oraşul de sub Meseş.

Dacă Kuku a plecat de la Zalău după un sezon, fiind transferat la ASA Tg. Mureş, iar mai apoi împrumutat la Academica Clinceni, Ibrahim Jamilu a rămas în tabăra “alb-albastră” şi evoluează în continuare pentru echipa lui Costică Olariu.

Pe lângă meseria de fotbalist, Ibrahim Jamilu a devenit şi arbitru de minifotbal şi chiar a intrat în istoria minifotbalului românesc, fiind primul arbitru stranier în acest sport.

Jamilu a oficiat pentru prima dată la un meci din Cupa României, la partida dintre Fan Courier şi Ianus, făcând brigadă cu Robert Goie. Chiar dacă s-a aflat la debut, nigerianul s-a descurcat bine şi chiar a sancţionat mai multe abateri.“Meciul a fost destul de uşor şi cred că m-am descurcat bine. Jucătorii celor două echipe au fost corecţi faţă de mine şi m-au respectat”, a spus Ibrahim Jamilu după meci.

Sursa:sportulsalajean

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!