Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, delegate în Liga Campionilor

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariumart. 06, 2019

Arbitrii asistenți Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă au primit delegare din partea UEFA pentru a oficia în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la partida de fotbal feminin dintre Barcelona (Spania) și LSK Kvinner (Norvegia). Meciul se va disputa miercuri, 20 martie, la Barcelona.

Brigada din care fac parte cele două românce va fi condusă de Riem Hussein din Germania. Observatorul partidei va fi Ilonka Milanova Djaleva din Bulgaria.

Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă vor reprezenta România și la Campionatul Mondial de fotbal feminin care va avea loc în această vară în Franța, în perioada 7 iunie – 7 iulie. Orașele care vor găzdui partide sunt Grenoble, Le Havre, Lyon, Montpellier, Nice, Paris, Reims, Rennes și Valenciennes.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!