PARTICIPANŢI DE PESTE HOTARE LA CURSUL DE INSTRUIRE AL CCA PENTRU LIGA I

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 07, 2016

Curs_Liga1_FRF_feb16_604x423

Prima zi a cursului de instruire pentru arbitrii, asistenţii şi observatorii din Liga I a fost găzduită de sala “Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului

Timp de aproape cinci ore, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, asistat de vicepreşedintele Alexandru Deaconu, a susţinut o serie de testări teoretice/video în faţa celor 40 de arbitri şi asistenţi, precum şi a observatorilor de arbitri din primul eşalon.

AlexD+KyrosV_Curs_Liga1_FRF_feb16_604x383La curs au fost prezenţi atât Ovidiu Haţegan, arbitrul român care va reprezenta ţara noastră la turneul final al Campionatului European din Franţa, cât şi ceilalţi purtători de ecusoane FIFA atât la masculin, cât şi la feminin. Cursul găzduit de sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut doi participanţi de peste hotare, veniţi la perfecţionare în ţara noastră. Este vorba de sârbul Milan Ilić (28 de ani) şi albanezul Jorgji Enea (32 de ani), ultimul fiind arbitrul care a oficiat la centru meciul dintre naţionalele de tineret ale României şi Danemarcei, disputat pe 13 noiembrie 2015, în cadrul preliminariilor CE U21 şi câştigat de oaspeţi cu scorul de 3-0.

Testele fizice se desfăşoară la Mogoşoaia

De duminică şi până marţi, cursurile se vor desfăşura la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Ziua de mâine va fi dedicată testelor fizice, în timp ce luni şi marţi se va continua cu partea teoretică. La testarea fizică din cursul zilei de 7 februarie, accesul presei va fi permis la baza FRF de la Mogoşoaiacu începere de la ora 10:00. Din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor vor fi prezenţi preşedintele Kyros Vassaras şi vicepreşedintele Alexandru Deaconu. Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!