Paolo Tagliavento arbitrează meciul de la Helsinski

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuoct. 12, 2014

 

arv

Meciul Finlanda – România, care se va disputa, marţi, de la ora 21.45, în grupa F de calificare la Euro-2016, va fi arbitrat de o brigadă din Italia, avîndu-l la centru pe  Paolo Tagliavento , anunţă site-ul gsp.ro.

Tagliavento va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz. Arbiti aditionali  la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese.

Tagliavento a mai arbitrat meciul Steaua – Ajax Amsterdam, scor 4-2, la loviturile de departajare, din 16-imile Ligii Europa, disputat în februarie 2013, dar şi partida Galatasaray Istanbul – CFR Cluj, scor 1-1, din octombrie 2012, în grupele Ligii Campionilor.

De asemenea, el a mai arbitrat naţionala de tineret a României în meciul cu Anglia, din octombrie 2010, în play-off-ul de calificare la CE, scor 1-2, dar şi echipele FC Timişoara şi FC Vaslui, în Liga Europa.

În vîrstă de 42 de ani, Tagliavento este arbitru internaţional din 2007, iar din 2012 el face parte din categoria UEFA Elite. În 2011, a condus finala Campionatului European Under 21, Elveția – Spania 0-2.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!