Ovidiu Hațegan, monitorizat de UEFA pentru categoria Elite. E drumul spre Euro 2016!

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 07, 2014

Ovidiu Hategan_Porto-AustriaViena_1_620x385Ovidiu Hațegan se pregătește pentru cel mai important examen de până acum al carierei sale de arbitru. UEFA a  decis să monitorizeze șapte arbitri din eșalonul doi valoric european, care au acum șansa de a face pasul către Elite, categoria ce oferă aproape automat includerea în lotul pentru Euro 2016.

Lista celor monitorizați, precum și mentorii lor:

Ovidiu Haţegan (România) – mentor Vitor Melo Pereira (Portugalia)

Ivan Bebek (Croaţia) – mentor Bertrand Layec (Franţa)

Matej Jug (Slovenia) – mentor Jan Wegereef (Olanda)

Serghei Karasev (Rusia) – mentor Manuel Mejuto Gonzalez (Spania)

Szymon Marciniak (Polonia) – mentor Frank De Bleeckere (Belgia)

Tasas Sidiropoulos (Grecia) – mentor Peter Frojdfeldt (Suedia)

Clement Turpin (Franţa) – mentor Roberto Rosetti (Italia)

Toți șapte, alături de ceilalţi arbitri de top din Europa, vor fi prezenţi în perioada 13-15 august la cursul obişnuit înaintea fiecărui nou sezon, curs care va avea loc la Nyon, Elveţia.

Ovidiu Hațegan a devenit arbitru în anul 1996, când încă nu împlinise 16 ani, iar zece ani mai târziu promova în Liga I. În 2008 a devenit arbitru FIFA.

Sursa: sportarad.ro

 

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!