Ovidiu Hațegan în Liga Campionilor, Radu Petrescu în Europa League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 27, 2019

Centralul din Arad va conduce duelul dintre Rosenborg și Dinamo Zagreb, în timp ce arbitrul din București a fost delegat la partida Zorya Luhansk – Espanyol.

UEFA a anunțat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor și Europa League.

România va avea reprezentanți în ambele competiții intercluburi.

Ovidiu Hațegan a fost delegat la partida de Liga Campionilor dintre Rosenborg și Dinamo Zagreb, care se va disputa marți, 27 august, la Trondheim. În tur, la Zagreb, croații s-au impus cu scorul de 2-0.

La meciul la care va dispune și de tehnologia VAR, Hațegan îi va avea ca asistenți pe Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colțescu.

Joi, 29 august, Radu Petrescu va conduce partida Zorya și Espanyol, din Europa League. În tur, la Barcelona, spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1. Asistenți vor fi Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial delegat este Marcel Bîrsan.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!