Ovidiu Hategan arbitreaza finala mica din Liga Natiunilor. Finala mare va fi condusa de un spaniol

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 08, 2019

Dupa un sezon foarte bun, cu meciuri in grupele Champions League si o semifinala de Europa League, Ovidiu Hategan a fost delegat de UEFA sa conduca finala mica a Ligii Natiunilor: Elvetia – Anglia. Partida se va disputa maine, 9 iunie, de la ora 16:00, la Guimaraes (Portugalia). Arbitrii asistenti vor fi Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, in timp ce al patrulea oficial a fost desemnat grecul Anastasios Sidiropoulos.

Arbitru asistent pentru analiza video (VAR) va fi italianul Michael Fabbri. El va fi ajutat de conationalul sau Marco Di Bello.

Fostul mare arbitru spaniol Manuel Diaz Vega va superviza prestatia brigazii, iar conationalul sau Eduard Dervishaj Nelaj se va ocupa de partea organizatorica.

Tot maine, dar de la ora 21:45, se va disputa si finala mare: Portugalia – Olanda. Meciul va fi condus de spaniolul Alberto Undiano Mallenco (45 ani, foto 2), aflat la ultimul joc din cariera.

Portugalia – Olanda

9 Iunie 2019, 21:45, Estádio do Dragão, Porto (POR)
Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (ESP)
Arbitru Asistent 1: Roberto Alonso Fernández (ESP)
Arbitru Asistent 2: Juan Carlos Yuste Jiménez (ESP)
Al Patrulea Oficial: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
VAR: Alejandro José Hernández Hernández (ESP)
Asistent VAR: Juan Martínez Munuera (ESP)
Observator Arbitri: Roberto Rosetti (ITA) 
Delegat UEFA: Jozef Kliment (SVK) 

Arbitrii semifinalelor au fost germanul Felix Brych (Portugalia – Elvetia) si francezul Clément Turpin (Olanda – Anglia).

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!