Mingea oficiala in Liga 1 va fi furnizata de Nike

Postat de Ionut BorcanNici un comentariusept. 13, 2014

gino-iorgulescu-nike_lpf_620x347

Liga Profesionistă de Fotbal a incheiat joi, 11 septembrie 2014, un contract cu FF GROUP ROMANIA, prin care sunt asigurate mingiile oficiale ale competitiilor Campionatul Național Liga I si Cupa Ligii-Adeplast.

Liga Profesionista de Fotbal a semnat un contract cu FF Group Romania, distribuitorul autorizat al brandului Nike în Romania, in urma caruia acesta va furniza mingea oficiala pentru competitiile “Campionatul National Liga I” si “Cupa Ligii – Adeplast”. In sezonul competitional 2014-1015, echipele participante in cele doua competitii vor folosi doua modele de mingi, “Nike Ordem Hi-Vis” si “Nike Ordem”, cu care se va juca incepand cu data de 31 octombrie 2014, respectiv 28 februarie 2015. Prin acest contract, “Campionatul National Liga I” si “Cupa Ligii – Adeplast”, organizate de Liga Profesionista de Fotbal, intra intr-un grup select de competitii europene de renume, precum Premier League, Serie A sau La Liga, care folosesc acelasi model de minge. 

Astfel, Nike devine partener oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal pentru cele două sezoane competitionale 2014-2015 si 2015-2016, sigla acestuia urmand sa fie expusa pe toate stadioanele cluburilor membre ale Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Sursa: lpf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!