Meci în preliminariile Europa League pentru o echipă de arbitri din România

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 13, 2020
Horațiu Feșnic (foto: frf.ro)

O echipă de arbitri din țara noastră a fost delegată de UEFA la un meci din turul doi preliminar al Europa League. Horațiu Feșnic (arbitru), Valentin Avram, Alexandru Cerei (arbitri asistenti) și Marcel Bîrsan (al patrulea oficial) vor conduce partida CSKA-Sofia (BUL) – BATE Borisov (BLR), programată pe 17 septembrie, de la ora 20:00. Jocul se va disputa pe „Bulgarska Armia Stadion”, din capitala țării vecine.

Observator de arbitri a fost delegat scoțianul Kenneth William Clark, iar observator de joc macedoneanul Vasko Dojcinovski.

Feșnic, Avram și Cerei au mai condus un joc european împreună, la începutul acestei luni, pe 3 septembrie: Macedonia de Nord – Spania, în preliminariile pentru EURO – U21.

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!