Marcel Bîrsan a arbitrat derby-ul campionatului Georgiei

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 12, 2019

Într-un meci disputat în fața a 6.000 de spectatori, Dinamo Batumi a terminat la egalitate, 1-1, partida cu Dinamo Tbilisi.

Duminică seară, la Batumi, în Georgia, avut loc derby-ul dintre Dinamo Batumi și Dinamo Tbilisi.

Partida, încheiată la egalitate, 1-1, a fost arbitrată de o brigadă din România, avându-l la centru pe Marcel Bîrsan. Acesta a fost ajutat de asistenții Vladimir Urzică și Mircea Grigoriu.

Cele două formații sunt primele în campionatul din Georgia, având același număr de puncte, 62, cu șase etape înainte de încheierea sezonului.

După terminarea partidei, brigada de arbitri împreună cu patronii celor două cluburi, președintele Federației georgiene de fotbal, Levan Kobiashvili, și un reprezentant al Comisiei arbitrilor din Georgia au cinat împreună..

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!