La FRF, a avut loc al doilea seminar dedicat viitorilor arbitri

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuoct. 17, 2018

În perioada 10-12 octombrie, Casa Fotbalului a găzduit un nou curs de instruire pentru viitorii arbitri, “Cavalerii Viitorului 2”. Acest curs a fost format din două părți, cea practică și cea teoretică, toți participanții fiind testați atât fizic, cât și teoretic.

De asemenea, pe 11 octombrie, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc întâlnirea lunară dedicată arbitrilor din Liga 1. Președintele CCA, Kyros Vassaras, împreună cu “centralii” și “asistenții” din Liga 1 au analizat mai multe faze din campionatul intern, iar toți participanții au fost informați despre ultimele reglementări apărute în arbitraj față de întâlnirea precedent.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!