Kovacs și Bîrsan arbitrează in preliminariile EURO

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 12, 2019
Istvan Kovacs (FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES)
Istvan Kovacs și Marcel Bîrsan arbitrează meciuri din preliminariile EURO

Cei doi „centrali” au fost delegați de UEFA împreună cu brigăzile lor la meciuri din calificările pentru EURO 2020, respectiv Campionatul European U21 de peste doi ani.

Istvan Kovacs va conduce partida din grupa J a preliminariilor EURO 2020 dintre Liechtenstein și Armenia, sâmbătă, 12 octombrie, ora 21:45. El va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene și de al patrulea oficial – Marius Avram.

Marcel Bîrsan se va afla la centru pe 15 octombrie, marți, la partida Letonia – Bulgaria, din calificările la Campionatul European U21, turneu ce va avea loc în vara lui 2021. Arbitrul îi va avea alături de el pe asistenții Ștefan Ghinguleac și Vladimir Urzică, precum și pe al patrulea oficial Radu Petrescu.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!