Jurnalistii, invitati la o intalnire cu presedintele CCA

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 08, 2014

kiros

Joi, 9 octombrie 2014, de la ora 11:30, la sediul FRF (sala “Nicolae Dobrin”), domnul Kyros Vassaras invită reprezentanții presei la o întâlnire pe tema dezvoltării arbitrajului. 

Din dorința de a crea o întâlnire periodică, în urma căreia ideile jurnaliștilor să contribuie activ la dezvoltarea arbitrajului românesc, iar principalele probleme din jurul acestui subiect să fie expuse, dezbătute și analizate, președintele CCA invită reprezentanții presei la o întâlnire informală la sediul FRF. 

Joi, 9 octombrie 2014, în sala “Nicolae Dobrin”, toți reprezentanții presei sunt așteptați la o primă dezbatere de acest gen. Nu este vorba de o conferință de presă, nu sunt necesare acreditări, această acțiune dorindu-se a deveni un forum activ, fără camere TV și reportofoane, doar cu ideile dumneavoastră și propunerile CCA, în încercarea de rezolva problemele arbitrajului românesc. 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!