Istvan Kovacs delegat în premieră în grupele Champions League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariunov. 05, 2018

“Centralul” din Carei va arbitra pentru prima dată în carieră un meci din grupele celei mai importante competiții intercluburi organizată de UEFA.

Kovacs a fost delegat la partida dintre Valencia și Young Boys Berna, din grupa H, meci ce se va disputa miercuri, 7 noiembrie, în Spania, și va începe la ora 19:55.

Kovacs va fi ajutat de “asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri adiționali au fost desemnați Marius Avram și Horațiu Feșnic, în timp ce al patrulea oficial va fi Alexandru Cerei.

În acest sezon competițional, Kovacs a mai oficiat la patru partide din Europa League, trei în preliminarii și unul în faza grupelor, întâlnirea dintre Villareal și Glasgow Rangers.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!