Istvan Kovacs, arbitreaza in şaisprezecimile de finală ale Europa League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 13, 2018

Dupa meciurile bune din Europa League si Champions League si rezultatele remarcabile obtinute la seminariul UEFA din Malta, desfasurat recent, Istvan Kovacs a fost delegat la o partida importanta din şaisprezecimile de finală ale Europa League.

 Centralul din Carei a fost delegat la jocul dintre Nice si Lokomotiv Moscova programată, joi, de la ora 20.00. Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în vreme ce cel de-al patrulea oficial este Alexandru Cerei. Asistenţi adiţionali sunt Marius Avram şi Horaţiu Feşnic.

Tot în această săptămână, Alexandru Deaconu, vicepreşedintele CCA, a fost delegat observator la partida Spartak Moscova – Athletic Club, din şaisprezecimile Europa League. Meciul se va disputa pe 15 februarie, începând cu ora 20.00, pe Otkrîtie Arena din Moscova, conform FRF.RO

Foto Gettyimages

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!