Istvan Kovacs arbitrează în grupele Europa League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariusept. 17, 2018

 

Istvan Kovacs

„Centralul” român se va afla la centru la partida Villarreal – Rangers, în prima etapă a fazei grupelor UEFA Europa League. Meciul este programat joi, 20 septembrie, de la ora 19:55.

Istvan Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de arbitrii adiționali Marius Avram și Horațiu Feșnic și de al patrulea oficial Alexandru Cerei.

În această săptămână va arbitra în competițiile europene și Radu Petrescu. Acesta a fost delegat de UEFA la partida Valencia – Juventus din Youth League, miercuri, 19 septembrie, de la ora 15:00.

Brigada pentru acest joc este completată de Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu. Al patrulea oficial va fi spaniolul Saúl Ais Reig.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!