Ioan Negoescu, noul presedinte al CJA Dambovita / Schimbari si obiective (VIDEO)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 07, 2014

Ioan Negoescu-PresedinteCJA-Db_12.2014_600x374

Dupa numai un an de zile, Petruta Iugulescu a fost inlocuita de la conducerea Comisiei Judetene de Arbitri Dambovita. In locul sau a fost numit Ioan Negoescu, fost arbitru asistent in prima liga. 

Nascut pe 14 decembrie 1954, noul presedinte s-a retras din activitatea de arbitru in anul 1999, la limita de varsta, ultima partida la care a oficiat fiind Steaua – FCM Brasov. Interesant este ca acest meci s-a disputat chiar de ziua sa de nastere.

In prezent, Ioan Negoescu este observator de arbitri la nivelul ligii a doua. 

Ce schimbari se vor produce la nivelul CJA Dambovita si care sunt obiectivele noului presedinte puteti afla urmarind mai jos rezumatul primei sale conferinte de presa, dupa numirea in functie.

 

Video 1 (Sursa: YouTube/ColumnaTV)

Video 2 (Sursa: YouTube/ColumnaTV)

 

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!