In atentia celor care vor sa devina observatori de arbitri la ligile 2 si 3 / Comunicat CCA

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 18, 2015

In atentia observatorilor oficiali de arbitri 

Comisia Centrală a Arbitrilor informeaza pe cei interesati care doresc sa faca parte din lotul de observatori Liga 2 si Liga 3 (exceptand cei care au activat in sezonul 2014/2015) si se incadreaza in criteriile stabilite in RODAAF (art.142), ca pot trimite o cerere in acest sens insotita de un CV, până în data de 03.08.2015 (inclusiv) pe adresa de e-mail cca@frf.ro, mentionand lotul pentru care doresc sa aplice. Va anuntam ca nu sunt necesare alte documente, acestea fiind cerute ulterior doar acelora care vor fi cooptati in lotul observatorilor (daca este cazul). In acelasi timp va readucem aminte ca nu este vorba despre un examen ci doar de o analiza a cererilor si CV-urilor dumneavoastra, CCA urmand a stabili loturile de observatori pentru Liga 2 si Liga 3 pentru sezonul 2015/2016. Cei care au aplicat deja pentru Liga 1, nu este necesar sa trimita o noua cerere, aceasta luandu-se in calcul automat. 

17.07.2015                                                                                    Comisia Centrala a Arbitrilor 

Sursa: frf-cca

Click aici pentru RODAAF.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!