Hațegan arbitrează partida dintre Juventus și FC Porto

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuMar 14, 2017

hategan-ovidiu_frf_600x357

Ovidu Hațegan a fost delegat să conducă la centru partida retur din optimile de finală ale UEFA Champions League, dintre Juventus Torino și FC Porto, care va avea loc pe 14 martie, pe Juventus Stadium din Torino, cu începere de la ora 21:45. În tur, italienii s-au impus în Portugalia cu scorul de 2-0.

Hațegan va fi ajutat la linii de Octavian Șovre și Sebatsian Gheorghe, în timp ce adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu. Al patrulea oficial va fi Radu Ghinguleac. În acest sezon, Hațegan a mai arbitrat trei partide în UEFA Champions League, toate în faza grupelor: Barcelona – Celtic 7-0, Basel – PSG 1-2 și Napoli – Dinamo Kiev 0-0.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!