GSP scrie despre cosmarul unui arbitru accidentat la un joc din Liga 3: ”Am fost cobai”

Postat de ScoalaDeArbitriUn comentariuian. 25, 2015

Almas Gabriel_1_gspGazeta Sporturilor a publicat un material despre situatia unui tanar arbitru din Zalau, care a suferit o ruptura de menisc in toamna, la meciul Ariesul Turda – Unirea Dej. Medicii au detectat complicatii la genunchi din cauza unei operatii anterioare la ligamente, motiv pentru care acesta va trebui sa suporte o alta interventie chirurgicala. 

Iata mai jos materialul din GSP, semnat de Justin Gafiuc: 

 

Imagine şocantă » Cum arată coşmarul unui arbitru accidentat la un meci din Liga a treia: ”Am fost cobai”

 

E mesajul postat pe facebook de ”centralul” din Zalău care a suferit o ruptură de menisc în toamnă, la meciul Arieşul Turda – Unirea Dej. Medicii au detectat complicaţii la genunchi din cauza unei operaţii anterioare la ligamente.  

Pe 7 noiembrie 2014, un meci din L3, Arieşul Turda – Unirea Dej, avea parte de un eveniment mai puţin obişnuit. „Centralul” Gabriel Almaş s-a accidentat grav în timpul partidei, a ajuns la spital cu salvarea, iar brigada a fost completată cu un spectator! Diagnostic: ruptură de menisc.

Almas Gabriel_operatie_gspCoşmarul lui Almaş continuă şi azi. E internat în prezent la o clinică din Ungaria, pentru că situaţia lui medicală s-a complicat. Cînd a fost operat la menisc, doctorii au constatat că ligamentele încrucişate, la care suferise în 2010 o altă intervenţie chirurgicală la Cluj, nu fuseseră prinse corect. Iar acum a trebuit să ajungă din nou la cuţit pentru refacerea ligamentelor!

Deocamdată, Almaş a postat o imagine dură pe contul său de facebook: genunchiul drept străbătut cu un cablu de drenaj, care ajută la eliminarea sîngelui. Iar pentru prieteni a scris: „Mulţumesc pentru mesajele de încurajare! Cam aşa arată piciorul după a patra operaţie. Din păcate, va mai trebui să mă opereze în vară, deoarece în 2010 doctorul respectiv a făcut cobai din mine. Doamne ajută!”.

Din cauza accidentării, Almaş trebuie să spună stop carierei de arbitru pentru cel puţin un an.

7 meciuri în sezonul actual din L3 a apucat să arbitreze Almaş înainte de a suferi accidentarea 

Sursa: gsp.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!