Felix Brych va arbitra meciul Ungaria – România

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariusept. 01, 2015

Arbitrul german Felix Brych(foto:footballrefereeing.blogspot.com)  va arbitra meciul Ungaria – România, care va avea loc, vineri, de la ora 21.45, în grupa F de calificare la Campionatul European din 2016.

Felix Brych, în vârstă de 40 de ani, va fi ajutat de asistenţii Mark Borsch , Stefan Lupp  iar rezervă va fi Rafael Foltyn.Arbitrii aditionali  vor fi Bastian Dankert , Marco Fritz .

Felix Brych a fost al 3-lea în topul celor mai buni zece arbitri din lume, în 2014.Este arbitru FIFA din 2007, iar in 2014 a arbitrat Finala UEFA Europa League.

Prestatia brigazii va fi notata de catre George Koumas , in timp ce italianul  Luciano Luci este observatorul de joc.

Partida Ungaria – România, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, pe stadionul Groupama Arena din Budapesta, de la ora 21.45.România conduce clasamentul grupei preliminare, cu 14 puncte, în vreme ce Ungaria e pe locul  trei cu  11 puncte. În partida de la București, scorul a fost egal, 1-1.

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!