Doi arbitri accidentati la un joc din Cupa Belgiei. Unul a fost inlocuit de un spectator!

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 04, 2017

Situatie inedita la jocul KV Mechelen – Genk, din Cupa Belgiei: arbitrul si un coleg asistent s-au accidentat, fiind inlocuiti de cel de-al patrulea oficial si de un… spectator.

Conform digisport.ro, primul “căzut la datorie” a fost arbitrul asistent, care a fost inlocuit de rezerva Nicolas Laforge. Cand si arbitrul Christof Dierick s-a accidentat, Laforge a fost “promovat” la centru, insa a ramas libera o linie. A fost momentul in care, de la statia de amplificare a arenei din Mechelen, a fost facut anuntul pe care multi au fost tentati sa-l considere o gluma: “Este vreun arbitru prezent? E o intrebare serioasa”.

Din fericire, in tribune chiar exista un arbitru. Unul amator, dar suficient pentru a duce meciul la bun sfarsit. Luc Bosmans (foto: digisport) a imbracat echipamentul, a preluat steagul si a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita vreodata, mai scrie digisport.ro.

Sursa: digisport.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!