Discurs emoționant al lui Alexandru Tudor, după ultimul meci arbitrat in Liga 1

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 15, 2018

 

Concordia Chiajna – Poli Iaşi 3-6 a fost ultimul meci de Liga 1 din cariera lui Alexandru Tudor. La final, Tudor a oferit cateva declaratii emotionante:

“Cred că esenţial este să ne gândim la lucrurile frumoase. Doar în felul ăsta putem să gândim bine, să simţim bine. Începutul a fost în mod inconştient, nici măcar nu ştiam ce este arbitrajul. Învăţăm de la începutul carierei să avem respect pentru jucători. Dacă ei văd asta, atunci ei vor respecta şi arbitrul. Acum am datoria să dau înapoi ceea ce am primit de la arbitraj. Acum trebuie să mă bucur pentru momentul ăsta, vom vedea ce va fi pe viitor. În fiecare moment, când cineva se retrage, vine altcineva în locul nostru. Dacă noi am terminat, atunci vine altcineva mai bun.În mod public, îmi cer iertare în faţa celor pe care i-am supărat şi cărora le-am greşit”- Alexandru Tudor pentru Telekomsport

“Am un sentiment de mulțumire, mulțumesc lui Dumnezeu. Este un dar să arbitrez un astfel de meci, dar este un dar tot ce am realizat în această carieră. Sunt multe meciuri care mi-au rămas în minte. Chestiunile care îmi rămân în minte sunt copiii, când îi văd la un meci de fotbal, când îi văd cum se antrenează, ei sunt cei mai importanți. Nu știu câte meciuri am arbitrat, important este că am primit un cadou de la Dumnezeu și îi mulțumesc pente asta. În clipa asta trebuie să am un sentiment de mulțumire și de bucurie. Ce se rânduie, aia va fi”, a spus Alexandru Tudor la finalul partidei pentru Digisport

Foto: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!