DIN NOU IN CHAMPIONS LEAGUE !

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuoct. 19, 2014

Sovre.Hategan_13_620x332

UEFA a anunțat duminică numele arbitrilor care vor fi delegați la meciurile programate marți, în cadrul celei de-a treia etape din cadrul grupelor Champions League.

Printre aceștia se regăsește și arădeanul Ovidiu Haţegan, care a fost delegat la centru la partida APOEL Nicosia – Paris Saint-Germain, care va avea loc, marţi, de la ora 21.45, în cadrulGrupei F a Ligii Campionilor.

Ovidiu Haţegan va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre şiSebastian Gheorghe, asistenţi suplimentari vor fi Cristian Balajşi Sebastian Colţescu, iar rezervă a fost desemnat Radu Ghinguleac.

Delegatul UEFA va fi belgianul Jean-François Crucke, iar observatori pentru arbitri a fost desemnat slovacul Jozef Marko.

Sursa: Digi Sport

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!