De prin fotbal | S-au retras din campionat dupa ce au primit 219 goluri in 10 meciuri

Postat de Ionut Borcan2 Comentariimart. 15, 2013
Foto: Yahoo News/Getty Images

Foto: Yahoo News/Getty Images

0-36, 0-28, 0-26 si 0-43 sunt rezultatele care au dus la retragerea din campionatul primei ligi a unei echipe de fotbal feminin din Tara Galilor. In total, in 10 etape fetele de la Caerphilly Castle Ladies au primit nu mai putin de 219 goluri, reusind sa marcheze o singura data!

“Caerphilly Castle este mândră de tradiţia pe care o are în promovarea tinerelor jucătoare, însă în acest moment nu putem concura la cel mai înalt nivel. Înţelegem pasiunea jucătoarelor nostre şi sperăm să revenim cât mai curând la cel mai înalt nivel”, se menţionează în comunicatul clubului, conform Yahoo News.

Interesant este ca, in 2010, Caerphilly Castle a castigat Cupa Tarii Galilor. Motivul pentru care a ajuns in situatia dezastruoasa, ce a plasat-o pe ultimul loc in prima liga, a fost ca la inceputul sezonului echipa a ramas fara cele mai bune jucatoare.

Sursa: Yahoo News

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!