Cursuri pentru părinţi, organizate de arbitrul asistent Iulius Timar, director al unei şcoli din Oradea

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 22, 2019

“Singura cale de a forma copii buni este să devenim mai întâi părinţi mai buni”. Este motto-ul care l-a inspirat pe directorul unui colegiu din Oradea să organizeze o “şcoală a părinţilor” gratuită. Ajutaţi de pedagogi şi de profesorii şcolii, părinţii elevilor de clasa zero abordează teme importante pentru un start sănătos în viaţă, notează observator.tv.

Iulius Timar, director şcolar: Văzând copiii de clasa pregătitoare care vin şi plâng înainte de a rămâne la clasă, mi-am dat seama că abordarea din familie nu este una pozitivă. Aşa am gândit, de a veni în ajutorul familiilor, a părinţilor.

50 de părinţi au aflat cât este de important sportul în viaţa celor mici.

Potrivit statisticilor, în România unul din doi copii nu practică niciun sport. Singurele momente în care teoretic au activităţi sportive sunt în cele două ore de educaţie fizică, din programa şcolară.

Restul materialului il gasiti aici. 

Sursa: observator.tv

PROFIL (frf-cca.ro)

Nume

Timar

Prenume

Iulius-Radu

Data si locul nasterii

01.10.1978, BISTRITA

Lotul

Liga 1

Domiciliul

Marghita (Bihor)

Stare_civila

Căsătorit

Studii

UNIVERSITARE DE MASTERAT

Ocupatia

PROFESOR

Anul in care a devenit arbitru

1997

Data obinerii categoriei I

2000

Anul promovarii in liga 1 – asistent

2009

Anul promovarii in liga 2 – asistent

2008

Anul promovarii in liga 3 – asistent

2006

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!