CURSUL DE INSTRUIRE AL ARBITRILOR ȘI OBSERVATORILOR DE FOTBAL ÎN SALĂ

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 28, 2016

CCA_Sigla noua_150x94Comisia Centrală a Arbitrilor va organiza “Cursul de instruire” al arbitrilor și observatorilor de fotbal în sală la București – “Casa Fotbalului” – in zilele de 01 – 02.09.2016.

Programul cursului:

01.09.2016 

  • 12.30 – deschiderea cursului (Casa Fotbalului – Sala „Nicolae Dobrin”)
  • 13.00 – 13.45 – testare teoretica si video
  • 14.00 – 19.30 – teme teoretice
  • 20.00 – cina

02.09.2016

Cazarea va fi asigurata la Hotel „Olimpia” – Bucuresti, in ziua de 01.09.2016 cu exceptia celor care locuiesc in Bucuresti.

Arbitrii vor efectua controlul medical în mod obligatoriu la cabinetele medico – sportive judeţene (municipiul Bucureşti) şi se vor prezenta la cursul de vara cu avizul medical (individual, nu se admit tabele comune), eliberat de instituţia respectivă specializată, la data începerii cursului de instruire.

Arbitrii declaraţi „inapţi” din punct de vedere medical sau cei care nu s-au prezentat la controlul medical nu vor fi delegaţi până nu îşi rezolvă situaţia.

Arbitrii care nu se vor prezenta cu avizul medical favorabil pentru efort fizic nu vor sustine testele fizice.

Pe durata cursului arbitrii vor purta tinuta sport (tricou alb si pantaloni de trening).

Arbitrii vor avea asupra lor echipament pentru testarea fizica (de culoare inchisa), incaltaminte adecvata pentru teren sintetic si un set de cartonase. 

Ţinuta observatorilor va fi casual pe toată durata cursului. Acestia vor avea asupra lor un set de cartonase. 

Bibliografie pentru testarea teoretica:

  • Legile Jocului de Fotbal in Sala editia 2014/2015 (vezi site-ul CCA);
  • R.O.A.F. – F.R.F.

Sursa:CCA

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!