Cum l-a omagiat arbitrul pe Alex, la meciul de retragere al fostului căpitan al lui Fenerbahce

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariumart. 30, 2015

**VIDEO** Cum l-a omagiat arbitrul pe Alex, la meciul de retragere al fostului căpitan al lui Fenerbahce

Alex de Souza a decis să pună punct carierei de fotbalist la 37 de ani și Palmeiras, clubul la care a jucat în trei perioade distincte în Brazilia, i-a organizat un meci de retragere fastuos. În timpul jocului, chiar și arbitrul a simțit că trebuie să-l omagieze pe fostul căpitan al lui Fenerbahce.

La o lovitură liberă pe care Alex se pregătea să o execute în prima repriză, arbtirul a avut o idee genială și i-a scris numele jucătorului în fața balonului cu spray-ul pe care de obicei îl folosește pentru a marca locul de unde se va executa lovitura liberă.

Alex a fost și căpitanul Braziliei, pentru care a marcat 14 goluri în 48 de meciuri. Pentru Fenerbahce a evoluat în 346 de partide oficiale, în 9 sezoane, înscriind 172 de goluri și oferind 139 de pase decisive. A mai jucat de-a lungul carierei la Cruzeiro și Coritiba

Video (clik)

Sursa: DigiSport

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!