CRISTIAN BALAJ ARBITREAZA DERBY-UL ROMANIEI

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuoct. 30, 2014

balajj

Arbitrul băimărean Cristian Balaj va conduce meciul dintre Steaua şi Dinamo, care se va juca, vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 20,30, în etapa a 13-a a Ligii I, anunţă Digi Sport.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Sebastian Eugen Gheorghe(Suceava) şi Vasile Marinescu (Bucureşti), în timp ce arbitru de rezervă a fost nominalizat Dragoş Istrate (Bucureşti).

Observator pentru arbitri, din partea CCA, va fi Alexandru Deaconu (Bucureşti), în timp ce Mircea Călin (Bucureşti) va fi observator de joc, din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Balaj (43 ani) a mai arbitrat de trei ori în cariera sa eternul derby, dar Dinamo nu a câştigat niciodată: un meci s-a terminat la egalitate, iar de două s-a impus Steaua. Primul derby condus de Balaj a avut loc pe 19 mai 2002, când Steaua şi Dinamo încheiau la egalitate, 2-2.

Al doilea derby cu Balaj la centru a avut loc pe 5 decembrie 2011, când Steaua învingea pe Dinamo în deplasare cu 3-1. Ultimul derby arbitrat de băimărean s-a desfăşurat pe 11 august 2013, când Steaua se impunea cu 2-1, pe Arena Naţională, Dinamo fiind gazdă.

Sursa: Digisport/Agerpres

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!