Comisia Județeană de Arbitri Dâmbovița are un nou președinte

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 13, 2021
Dorel Popa (Foto: AJF Dâmbovița)

De la începutul lunii februarie, Comisia Județeană de Arbitri Dâmbovița are un nou președinte. Acesta este Dorel Popa (57 ani), fost arbitru de fotbal la nivelul Ligii a 4-a. El l-a înlocuit în funcție pe Ioan Negoescu, care a devenit vicepreședinte, conform site-ului frf-ajf.ro/dambovita.

Mai jos este comunicatul publicat de AJF Dâmbovița, pe pagina de facebook.

Comisia Județeană de Arbitri Dâmbovița are un nou președinte, în persoana domnului Dorel Popa. Numirea a venit în urma propunerii președintelui AJF Dâmbovița, prof. Ciprian Prisăcaru, și a fost acceptată în unanimitate de membrii Comitetului Executiv.

Cine este Dorel Popa?

„Am 57 de ani și sunt de profesie inginer, manager pe trei județe în cadrul companiei Telekom România”

„Am activat ca arbitru de fotbal la nivelul Ligii a 4-a din Dâmbovița, în perioada 1993-2008. Ulterior, am fost cooptat în corpul de observatori, dar și în anumite comisii din cadrul AJF Dâmbovița”

„Sportul m-a atras dintotdeauna. În perioada junioratului, am practicat atletism și handbal de performanță”

„Este o provocare să conduc arbitrajul dâmbovițean, o activitate plăcută, în care mă voi implica în totalitate”

„Obiectivele sunt multe, însă vizez în mod deosebit creșterea în calitate a arbitrajelor și promovarea arbitrilor”

„Echipa mea va fi formată din oameni integri, care să stea în fața oricui, cu fruntea sus. Va fi o echipă credibilă, nu una pătată”

Mult succes, domnule președinte!

Sursa: AJF Dâmbovița

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!