CJA Constanta organizeaza o noua scoala de arbitri

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuoct. 01, 2014

AJF_C-ta_sigla_200x222Cursurile unei noi ediţii a şcolii constănţene de arbitri de fotbal încep pe 2 octombrie. Prima întâlnire dintre tinerii care doresc să îmbrăţişeze această activitate şi oficialii Comisiei Judeţene de Arbitri va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, la ora 19.00. 

Aşteptăm atât băieţi, cât şi fete, vârsta minimă fiind 14 ani. Ideal ar fi ca cei care vor să devină arbitri să aibă între 17 şi 19 ani. Până pe 2 octombrie, trebuie să-şi depună cererile de înscriere, dar le pot aduce şi direct la întâlnire sau ulterior. La finele anului (în luna decembrie) sau în luna ianuarie a lui 2015, se va desfăşura examenul pentru prima treaptă în arbitraj, cea de stagiar“, a declarat Cătălin Florescu, presedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor, pentru Ziua de Constanta.

Până pe 2 octombrie, cererile de înscriere se depun la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa (strada Ion Bănescu nr. 2), persoană de contact fiind Dumitru Momescu (secretarul CJA). 

Sursa: ziuaconstanta.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!