Cinci arbitri romani, invitati la seminarul FIFA in vederea CM 2018/2019

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 04, 2016

Octavian Sovre, Ovidiu Hategan, Gheorghe Sebastian Eugen

Ovidiu Hațegan se află pe lista lărgită a arbitrilor pentru Campionatul Mondial din 2018. Arbitrul de 36 de ani care a fost prezent și la Euro 2016 a fost invitat de FIFA la un seminar pe probleme de arbitraj. Evenimentul va avea loc în luna septembrie, în Elveția, la Zurich, și vor participa 20 de „centrali” din Europa. Dintre aceștia, în urma prestațiilor ulterioare, vor fi aleși cei care să conducă meciuri la Campionatul Mondial din 2018, organizat în Rusia. Alături de Ovidiu Hațegan vor merge în Elveția și asistenții acestuia Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

Teodora Albon_frf_600x337

De asemenea, arbitrajul românesc ar putea avea reprezentante la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din 2019, care se va disputa în Franța. La același seminar din Elveția au fost invitate și Teodora Albon (foto) și Cristina Dorcioman. Amândouă se află pe lista extinsă pentru a arbitra la Women World Cup 2019.

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!